Останній день року – час прозвітувати про результати роботи

Це був вдалий і насичений рік, протягом якого працівники КП УЗН Солом’янського району плідно працювали аби Солом’янський район був гарнішим, зеленішим і комфортним!

В цьому році проведено капітальний ремонт об’єктів зеленого господарства Солом’янського району за замовленням КО «Київзеленбуд», зокрема: скверу на вулиці Машинобудівній, 25-А, сквер Максима Шаповала на Повітрофлотському проспекті, 11-13, скверу на вулиці Донецькій, 57А, скверу між вулицями Польовою та Залізничною, скверу на розі вулиці М. Донця та проспекту Відрадний, капітальний ремонт ротонди та алеї в парку «Супутник» та капітальний ремонт благоустрою парку «Відрадний», влаштування освітлення в Парку захисників України, розпочато роботи з капітального ремонту скверу біля кінотеатру «Супутник» на вулиці Іскрівській і скверу на вулиці М. Донця, 9, 11, 13-А, 13-Б та проспекту Відрадний, 10-А, 12-А, 12-Б.
Також забезпечено комплексне озеленення вулиці Святослава Хороброго, скверу на вулиці Польовій, 56-74, скверу М. Шаповала і скверу на Повітрофлотському проспекті, 26
Протягом року підприємством висаджено 2209 дерев хвойних і листяних порід, 8622 декоративних кущів, облаштовано квітники на площі майже 3 га, для створення різнобарвних квіткових композицій висаджено близько 1200 тисяч квітів, влаштовано та відремонтовано 6,8 га газонів.
А ще працівники підприємства ремонтували дитячі, спортивні майданчики, лави і урни, доглядали за зеленими насадженнями і доріжками, і звісно ж щоденно проводили санітарне прибирання територій.
У новий 2022 рік ми входимо із новими сподіваннями і великими планами.
Щасливого Нового року!